header

JE MINI CONCESSIE IN Lier.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

nieuws & events.

MINI NEXT GEN.

MEET THE NEW MINI FAMILY.

Tijd voor een nieuwe generatie. De MINI-familie wordt duurzaam, digitaal en opvallend. MINI wordt future proof, jij ook?

Pas in het voorjaar van 2024 te zien in onze showroom, maar nu exclusief in preview te ontmoeten in het weekend van 1, 2 en 3 december. Je kan de MINI Cooper Electric ontdekken bij kledingwinkel MANMADE in Heist-op-den-Berg. Onze MINI Countryman is te bewonderen bij Tennisclub De Rakket in Hulshout.

MINI NEXT GEN.

THE MINI COOPER & MINI COUNTRYMAN.

Als driedeursmodel onderstreept de zuiver elektrische MINI Cooper de traditie van het merk met zijn typische MINI-design en staat hij symbool voor rijplezier in de stad. De nieuwe MINI Countryman zag zijn buitenafmetingen groeien en biedt zijn inzittenden nog meer ruimte, comfort en veiligheid. De nieuwe MINI Cooper en MINI Countryman rijden allebei zuiver elektrisch en garanderen zo een lokaal emissievrije mobiliteit.

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

MINI presenteert een preview van een nieuw autoconcept voor het premium segment van kleine auto's: puur elektrisch aangedreven, chroom- en ledervrij en met een volledig nieuw design. En daarbovenop, nieuwe digitale functies om je ervaring te verbeteren.