header

UW MINI-CONCESSIE IN Lier.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

Acties.

De liefde voor je MINI terug aanwakkeren?

Dit is het moment! Verwen jezelf met een MINI reistas, drinkbus of zonnebril en je bent altijd assorti met je soulmate. Wil je liever je MINI in de watten leggen? Neem dan eens een kijkje in de MINI shop en ontdek de sportieve JCW Accessoires.

VOEL JE EXTRA VEILIG MET DE MINI WINTERCHECK.

VOEL JE EXTRA VEILIG MET DE MINI WINTERCHECK.

Ga voor een extra veilig gevoel dit seizoen en maak een afspraak voor een wintercheck van je MINI. We controleren je wagen op zo’n 20 punten, vullen de vloeistoffen bij en geven je een gratis ruitensproeiervloeistof met antivries. Zo is je MINI helemaal winterproof.

MAAK JE MINI DE COOLSTE VAN DE WINTER.

MAAK JE MINI DE COOLSTE VAN DE WINTER.

En dat dankzij de MINI Sterbanden. Koop je er nu 4? Dan krijg je minimum 20% korting, samen met 2 jaar sterbandengarantie. Ze geven je een maximale veiligheid en optimale rijrespons op zowel sneeuw als ijs, en op een nat en droog wegdek.

https://www.mini.be/nl_BE/home/mini-next/mini-used-car-next.html

MINI Service Inclusive used car.

Altijd je budget in handen.

Wat heeft je MINI nodig? Een goed onderhoudsprogramma. Wat heb jij nodig? Een goed onderhoudsprogramma zonder onverwachte servicefacturen. Gelukkig is dat exact wat MINI Service Inclusive used car inhoudt. Met een eenmalige betaling heb je je servicebudget altijd zelf in de hand. Dit dekt alle* kosten voor onderhoud,. 

https://www.mini.be/nl_BE/home/range/mini-countryman-northwood.html

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN NORTHWOOD EDITION.

RIJ AL MET EEN COUNTRYMAN NORTHWOOD EDITION VANAF 31.600 €* INCL. BTW

Een exclusieve uitgave geïnspireerd op de Engelse stad Northwood die doet dromen van verre reizen. Ontdek deze speciale MINI editie die doet dromen dankzij zijn mooie afwerking. Nu al beschikbaar bij je concessiehouder.

*Actie geldig tem 30/06/2021. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

https://shop.mini.be/nl/accessoires/smart-travelling

MINI AGM BATTERIJ

Wist je dat je batterij meer problemen heeft in de winter? En voorkomen is uiteraard beter dan genenzen. Daarom is het enorm belangrijk dat je die laat controleren bij een erkende MINI Service Partner. Tijdens de MINI Wintercheck geven ze er extra aandacht aan.

MINI Electric

CHARGED WITH PASSION.

DE MINI ELECTRIC.

De eerste volledig elektrische MINI luidt een geladen evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht met een vastberaden duurzaamheid. De kenmerkende agiliteit en acceleratie blijven hetzelfde. Met nog steeds de geliefde positieve houding. Maar daarnaast is het nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. Schakel om naar een nieuwe elektrische lifestyle.

MINI Yours customized

MINI YOURS CUSTOMIZED.

Geef je MINI een unieke persoonlijke touch met 3D-printing technologie.

MINI Used Car NEXT.

2 JAAR GARANTIE OP EEN TWEEDEHANDS MINI.

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI Used Car NEXT geniet u van absolute topkwaliteit.

MINI Used Car NEXT.

ALTIJD VEILIG OP DE BAAN MET MINI WINTERWIELEN

De herfst is nog maar net begonnen, maar het is cruciaal om nu al aan de winter te denken en je MINI er optimaal op voor te bereiden. Want zodra de temperatuur onder de 7°C gaat, heb je winterbanden nodig. Het speciale rubber is namelijk aangepast aan de koude temperaturen en de specifieke groeven duwen meer water weg en voorkomen aquaplaning.