PATRICK SMETS

Last Viewed
Bewaard
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 08:00 - 19:00
Di 08:00 - 19:00
Woe 08:00 - 19:00
Do 08:00 - 19:00
Vr 08:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Locatie niet gevonden Te veel resultaten. Geen resultaten gevonden A required direction request parameter is missing. Het adres ligt buiten het toegelaten gebied De MINI dealer locator is niet beschikbaar op dit moment. Probeer later opnieuw Selecteer een MINI dealer Kies een MINI dealer Te lang Please choose a MINI dealer outlet id. Te lang Te lang
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Would you like to replace {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} as your saved MINI dealer?

Dank u!

Voortgaan

Mad about mini.

U bent van harte welkom op de website van uw MINI concessie.

 

Op de volgende pagina's kunt u alles ontdekken over de diensten die wij in onze concessie aanbieden: verkoop van nieuwe MINI's, de MINI Next Tweedehandswagens, MINI2GO Stockwagens, MINI accessoires, onderhoud en herstellingen, MINI Financial Services, en natuurlijk alle nuttige contactgegevens.

 

Uiteraard ontvangen we u ook met open armen in onze concessie, waar u alle nieuwe MINI modellen en originele MINI accessoires in levende lijve kunt ontdekken. Ons enthousiast team verwelkomt u met veel plezier en staat klaar voor al uw vragen, vrijblijvende offertes en testritten.  

 

 

Hopelijk tot binnenkort in onze concessie. 

ONZE AANbiedingen.

MINI STOCKWAGENS.

Ontdek onze onmiddellijk beschikbare MINI Stockwagens.

GET YOUR MINI BACK IN SHAPE.

Koude, sneeuw, strooizout … tijdens de voorbije wintermaanden heeft je MINI wellicht wat van z’n glans verloren. Maar geen nood, wij zorgen ervoor dat hij in géén tijd weer in topconditie verkeert. Hierbij kan je genieten van enkele interessante promoties.

MINI Dakdragers.

Volledig afgestemd op het MINI design. Eenvoudig in gebruik en montage. Voldoet aan de hoge controle- en veiligheidseisen van MINI.

NIEUWS & EVENTS.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

NIEUWE MINI COUNTRYMAN. ADD STORIES.

De MINI Countryman is terug van weggeweest. De ultieme allrounder, klaar om het platteland, de wildernis of zelfs de stadsjungle te verkennen.

MINI JCW TRACK DAY.

Meer dan 100 MINI JCW-rijders verzamelden op het Circuit van Mettet voor de JCW Track Day. Bekijk de aftermovie van deze onvergetelijke dag!

MINI Patrick Smets presents Beachvolley Deluxe Baal.

Play, dance, love, repeat! Beachvolleyball Deluxe is al 16 jaar lang hét feest van de zomer. Overdag wordt in de adembenemende arena gestreden om de gegeerde titel van strafste Volleyheren en Volleydames van het jaar. 's Avonds verandert de setting in een zwoele danstempel waar de warme beats dansbenen ontsteken en verfrissende drinks lippen verleiden. Zorg dat u erbij bent. Het wordt weer on-ver-getelijk. En warm.

De zomer van Balder met MINI Patrick Smets.

Tijdens de zomer kan je in Berlaar elke woensdagavond genieten van sfeervolle openluchtconcerten voor jong en oud. De editie van 2015 was weer goed voor een 15000 toeschouwers. Zoals vanouds vindt de ZOMER van BALDER op het dorpsplein, om en rond de kiosk plaats. De familiale sfeer en het unieke kader zorgen elke week weer voor een onvergetelijke belevenis. De opstelling zal weer ongeveer gelijkaardig zijn aan onze vorige editie.

De nieuwe MINI Cabrio. STAY OPEN.

Na regen komt de MINI Cabrio. Vanaf zaterdag 5 maart kan je hem bewonderen in alle MINI concessies. Kom gerust langs om te schuilen en al te proeven van de zomer.

 

 

 

 

DE NIEUWE MINI CLUBMAN. REVOLUTION OF CLASS.

U weet dat u uw instincten kunt vertrouwen zodra u valt voor de nieuwe MINI Clubman. De nieuwe designlijnen geven het onmiskenbare MINI-karakter nog meer flair met een opvallende voorkant, zijkant en achterspoiler. De verlengde daklijn zet de extra interieurruimte mooi in de verf in combinatie met de unieke koetswerkkleuren.

MINI Ambassadrice

Esther Van Bel
Tel: 03 420 00 48 - 0486 02 99 22
Fax: 03 422 52 54
E-Mail: Esther.Van-Bel@psmets.net.bmw.be