PATRICK SMETS

Last Viewed
Bewaard
Tel:
E-mail:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 08:00 - 19:00
Di 08:00 - 19:00
Woe 08:00 - 19:00
Do 08:00 - 19:00
Vr 08:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Je zoekopdracht heeft geen resultaten gevonden Te veel resultaten. Geen resultaten gevonden De benodigde informatie mist. Dit adres ligt niet in Nederland. De MINI dealerlocator is op dit moment niet beschikbaar, probeer het later nogmaals. Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Te lang Kies een MINI dealer Te lang Te kort
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Would you like to replace {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} as your saved MINI dealer?

Dank u!

Voortgaan

Mad about mini.

U bent van harte welkom op de website van uw MINI concessie.

 

Op de volgende pagina's kunt u alles ontdekken over de diensten die wij in onze concessie aanbieden: verkoop van nieuwe MINI's, de MINI Next Tweedehandswagens, MINI2GO Stockwagens, MINI accessoires, onderhoud en herstellingen, MINI Financial Services, en natuurlijk alle nuttige contactgegevens.

 

Uiteraard ontvangen we u ook met open armen in onze concessie, waar u alle nieuwe MINI modellen en originele MINI accessoires in levende lijve kunt ontdekken. Ons enthousiast team verwelkomt u met veel plezier en staat klaar voor al uw vragen, vrijblijvende offertes en testritten. 

 

Hopelijk tot binnenkort in onze concessie. 

ONZE AANbiedingen.

WINTER IS HET NIEUWE ZOMER.

Uw MINI rijdt zoals in de zomer dankzij uw MINI winterwielen. Tot en met 12 oktober 2016: krijg een MINI Folding Bike cadeau* bij aankoop van een lichtmetalen MINI winterwielenset.

Meer weten

MINI ICONIC SEVEN.

KLANTENVOORDEEL TOT € 5.450*. Een waar stijlicoon, geremixt voor het leven in de stad. De op zich al exclusieve MINI Seven Edition verenigt de meest kenmerkende elementen in één MINI en breidt die zelfs nog uit met het Iconic Seven Pack. Met zijn unieke design en in de geest van een echte pionier tilt de MINI Seven Edition stijl en inhoud naar een volkomen nieuw niveau.

Meer weten

MINI Dakdragers.

Volledig afgestemd op het MINI design. Eenvoudig in gebruik en montage. Voldoet aan de hoge controle- en veiligheidseisen van MINI.

 

 

MINI STOCKWAGENS.

Ontdek onze onmiddellijk beschikbare MINI Stockwagens.

 

 

 

 

 

MINI Verkoper.

MINI Patrick Smets versterkt zijn team! Ben je gepassioneerd door auto's en hou je van een persoonlijke aanpak, dan is dit misschien iets voor jou. Bekijk hier de volledige vacature of neem contact op voor meer informatie.

NIEUWS & EVENTS.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

MINI Patrick Smets Rally.

Op zondag 25 september was iedereen met een classic of nieuwe MINI welkom voor een uitgebreid ontbijtbuffet met koffiebar in de MINI showroom in Lier, Aarschotsesteenweg 328. Het roadbook van meer dan 150km bracht je langs al het moois dat de Kempen te bieden heeft. De meest ideale baantjes, mooie landelijke taferelen en leuke ambiance. Naast een showroom vol nieuwe en classic MINI's voorzagen we geweldige promoties op onze MINI accesoires en Lifestyleproducten. Voor de petrolheads onder ons wachtte er een MINI Cooper S met John Cooper Works Pro uitlaat en een stand met de laatste nieuwe Scorpion uitlaatsystemen, gekend van de Britse MINI Challenge. Car Clean Services gaf dan weer een demo over hoe je je MINI efficiënt kan onderhouden met kwalitatieve producten van Kenotek! Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de volgende evenementen! Bedankt voor jullie massale opkomst.

 

 

MINI JCW TRACK DAY.

Meer dan 100 MINI JCW-rijders verzamelden op het Circuit van Mettet voor de JCW Track Day. Bekijk de aftermovie van deze onvergetelijke dag!

MINI Patrick Smets presents Beachvolley Deluxe Baal.

Play, dance, love, repeat! Beachvolleyball Deluxe is al 16 jaar lang hét feest van de zomer. Overdag wordt in de adembenemende arena gestreden om de gegeerde titel van strafste Volleyheren en Volleydames van het jaar. 's Avonds verandert de setting in een zwoele danstempel waar de warme beats dansbenen ontsteken en verfrissende drinks lippen verleiden. Zorg dat u erbij bent. Het wordt weer on-ver-getelijk. En warm.

De zomer van Balder met MINI Patrick Smets.

Tijdens de zomer kan je in Berlaar elke woensdagavond genieten van sfeervolle openluchtconcerten voor jong en oud. De editie van 2015 was weer goed voor een 15000 toeschouwers. Zoals vanouds vindt de ZOMER van BALDER op het dorpsplein, om en rond de kiosk plaats. De familiale sfeer en het unieke kader zorgen elke week weer voor een onvergetelijke belevenis. De opstelling zal weer ongeveer gelijkaardig zijn aan onze vorige editie.

De nieuwe MINI Cabrio. STAY OPEN.

Na regen komt de MINI Cabrio. Vanaf zaterdag 5 maart kan je hem bewonderen in alle MINI concessies. Kom gerust langs om te schuilen en al te proeven van de zomer.

 

 

 

 

DE NIEUWE MINI CLUBMAN. REVOLUTION OF CLASS.

U weet dat u uw instincten kunt vertrouwen zodra u valt voor de nieuwe MINI Clubman. De nieuwe designlijnen geven het onmiskenbare MINI-karakter nog meer flair met een opvallende voorkant, zijkant en achterspoiler. De verlengde daklijn zet de extra interieurruimte mooi in de verf in combinatie met de unieke koetswerkkleuren.

MINI Ambassadeur

Laurent Smets
Tel: 03 420 00 48 - 0473 83 41 25
Fax: 03 422 52 54
E-Mail: Laurent.Smets@psmets.net.MINI.be