header

UW MINI-CONCESSIE IN Lier.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

MINI ACCESSOIRES.

Nothing beats the original. Originele MINI Accessoires zijn speciaal voor uw MINI ontworpen- van persoonlijke stijlaccenten tot praktische extra's. 

MAAK JE MINI KLAAR VOOR DE WINTER.

MAAK JE MINI KLAAR VOOR DE WINTER.

Jij en je MINI verdienen een extraatje tijdens de koude wintermaanden. Toch? Maak daarom de winterlook van je wagen compleet met een paar handige accessoires. MINI dakbox, ski- en snowboardhouder of bagagemand? We hebben alles in huis om jouw MINI helemaal winterproof te maken!

Ontdek de MINI Car Care Producten

MINI CAR CARE: 3 + 1 GRATIS MINI IJSKRABBER.

De MINI Car Care Producten zijn specifiek ontwikkeld om jouw wagen de beste zorg te geven. Hou je MINI de hele winter schoon met de MINI glasreiniger, ruitensproeiervloeistof met antivries of velgenreiniger. Bij aankoop van drie producten naar keuze krijg je er een gratis MINI ijskrabber bij.

https://shop.mini.be/nl/accessoires/smart-travelling

MINI Teleservices, ALTIJD OP DEZELFDE GOLFLENGTE.

Stel je voor: een auto die perfect weet wanneer je best op onderhoud gaat, je dit ook vertelt én zorgt dat je meteen gecontacteerd wordt voor een afspraak. Dat is waar MINI Teleservices voor staat. Speciale sensoren checken je MINI permanent en kunnen automatisch precieze gegevens doorsturen naar je MINI Partner indien nodig. Je blijft op elk moment verbonden. Het enige wat jij hoeft te doen is rijden – en genieten van elke kilometer met je MINI.

MINI Accessoires

JOUW MINI, JOUW STIJL.

Achter elk Origineel MINI Accessoire schuilt een heel verhaal. Een verhaal van passie, liefde voor het detail en een niet aflatende zin voor perfectie. Een verhaal dat steeds wordt getoetst aan de strenge MINI kwaliteitseisen. Klaar om je eigen verhaallijn te schrijven?

MAAK JE VERTROUWDE MINI NOG MOOIER.

Oude liefde roest niet. Met Originele MINI Accessoires houd je het vuur tussen jou en je MINI brandend. Kies uit een hele waaier aan mogelijkheden. Allemaal met liefde gemaakt, helemaal op maat van jouw MINI en met kennis van zaken geplaatst door uw Erkende MINI Service Partner.

JOHN COOPER WORKS: GEEF JE MINI NOG MEER PIT.

Met John Cooper Works doet je MINI niet alleen jouw hart sneller slaan. 50 jaar passie voor autosport uit zich in een ongeëvenaarde kwaliteit en veiligheid. Want: geproduceerd en getest volgens rigoureuze normen. Goed om de klank, prestaties en het rijgedrag van je MINI naar ongekende hoogten te tillen.

MINI Lifestyle.

DE NIEUWE MINI LIFESTYLE COLLECTION.

Dat typische MINI gevoel vind je niet enkel terug achter het stuur. De gloednieuwe MINI Lifestyle Collection 2021 is een speeltuin voor de MINI liefhebber, met MINI customized trolleys, draagtassen, drinkbussen, caps, shirts, tot zelfs een MINI slabbetje voor de kleinsten! Ideaal om te hebben… of te krijgen.

dam Image

Verantwoordelijke magazijn

Geert Neirynck
Tel: 03 420 00 46
Fax: 03 422 52 54
E-Mail: geert.neirynck@psmets.net.bmw.be 

Kevin Minten  MINI Patrick SMETS

Medewerker Magazijn